top of page

OVER SMALL WORLD

WhatsApp Image 2021-06-30 at 08.08.44.jpeg
Mijn naam is Valerie Lemon, trotse eigenaresse van dansschool Small World Dance Centre

Als klein meisje ben ik begonnen met danslessen bij de dansschool van mijn moeder; Small World. Helaas is mijn moeder om gezondheidsredenen gestopt met de dansschool toen ik een jaar of 10 was. Natuurlijk onwijs jammer! Een plek waar ik letterlijk ben opgegroeid was ineens weg. 

 

Ik besloot auditie te doen voor de vooropleiding Lucia Marthas in Amsterdam en werd aangenomen! Na vijf jaar de vooropleiding en een aantal jaar Middelbare school te hebben gevolgd, werd het tijd voor een nieuwe opleiding; Leidse ballet en Theaterschool. Een dansopleiding waarin ik makkelijk mijn studie en dansen kon combineren. Na drie jaar werd het tijd voor een MBO opleiding; Albeda Dans College. Hier ben ik in 2019 afgestudeerd.

 

Vanaf mijn 16e ben ik begonnen met het les geven op verschillende dansscholen en na heel veel mooie dingen te mogen hebben gedaan zoals dansen bij de Lama's in de Ziggo Dome, optreden bij verschillende tv shows, dansen in verschillende videoclips, musicals mogen spelen van het Efteling Theater, etc., werd het tijd voor een nieuwe uitdaging... mijn moeders oude dansschool 'overnemen'.

 

Na heel wat jaren gaat de dansschool een nieuw leven krijgen; 'Small World Dance Centre'. Ik heb hier ongelooflijk veel zin in! Een nieuw avontuur, een nieuw jasje!

De dansschool waar plezier op nummer 1 staat! 
Small world, big fun!
  • Black Facebook Icon Small World Dance Centre
  • Black Instagram Icon Small World Dance Centre
bottom of page