top of page

Contributie
1.)    Het contributiegeld wordt iedere maand door middel van een incasso afgeschreven. Inschrijfkosten bedragen eenmalig € 10,-. Dit bedrag wordt in de eerste maand aan het totaalbedrag toegevoegd.
2.)    Wanneer de automatische incasso mislukt, wordt u op de hoogte gehouden binnen een week. Is het resterende bedrag binnen 7 dagen NIET overgemaakt, krijgt u een 2e herinnering. Wordt het bedrag dan alsnog niet overgemaakt wordt er € 25,- extra afgeschreven. Heeft u dit bedrag dan nog steeds niet overgemaakt, gaan wij in hoger beroep bij een incassobureau. 
3.)    Alle schoolvakanties dienen te worden doorbetaalt m.u.v de zomervakantie, onze jaarcontributie is verdeeld over 11 maanden. Wij garanderen 36 danslessen in een seizoen. Naast deze 36 lessen kan het zijn dat er een les uitvalt. In de maand juli kunnen alle lessen worden ingehaald in een speciaal rooster. 
4.)    Bij langdurig ziek zijn of blessures kan het abonnement bevroren worden voor maximaal 3 maanden. De bevroren maanden worden bij het hervatten van de lessen achter het abonnement geplakt.
5.)    Bij lange vakanties kan het abonnement niet worden bevroren. 
6.)    Wanneer de contributie verhoogd, wordt u uiteraard op de hoogte gehouden.

Opzeggen
1.)    Opzeggen dient gedaan te worden door middel van het opzegformulier. Deze kunt u via het e-mailadres info@smallworlddancecentre.nl aanvragen.
2.)    Small World Dance Centre hanteert 1 kalendermaand opzegtermijn. Indien u voor de 1e van de maand opzegt, gaat u opzegging per de 1e van de volgende maand in. De automatische incasso zal dan meteen gestopt worden.

Lesregels
1.)    Ouders mogen niet in de zaal blijven kijken.
2.)    In de les mogen er flesjes water worden meegenomen.
3.)    Geen buitenschoenen.
4.)    Traktaties mogen in de les worden uitgedeeld.
5.)    Vragen over betalingen bij voorkeur via de mail.
6.)    Wij respecteren elkaar op de dansschool. De dansschool is een veilige omgeving.


Privacy
Zodra u tekent voor uw dochter, zoon of voor uzelf, tekent u ook voor het onderdeel social media: foto’s, video’s etc.

bottom of page