top of page

Small World Education

 

Small World Education is een vooropleiding die bedoeld is voor getalenteerde en gemotiveerde leerlingen die wellicht wel van dans hun beroep wilt maken.

De vooropleiding is te volgen vanaf 6 jaar en kan gevolgd worden tot 16 jaar. Met een gevarieerd lesprogramma gericht op leeftijd en niveau. 

 

Wat houdt het precies in?

In deze opleiding wordt je 3 uur per week uitgedaagd in 3 verschillende stijlen:

Urban, Klassiek en Modern/Jazz. Ook hebben we wel eens wisselingen in de stijlen per periode om de leerlingen nog meer uit te dagen en kennis te laten maken met nieuwe stijlen. Denk bijvoorbeeld aan: Acrobatiek, Afro, Breakdance etc. Deze lessen staan los van de reguliere danslessen bij Small World.
 

De opleiding is op de volgende dagen:

S.W.E VO1 (7-10 jaar): Woensdag 16:30-18:30 & 1 Donderdag 16:00-17:00

S.W.E. VO2 (11-15 jaar): Woensdag 16:30-18:30 & Donderdag 17:00-18:00

S.W.E. VO3 (16+): Donderdag 21:00-22:00 & Vrijdag 18:00-20:00

We werken in 3 periodes: Periode 1 (Sep t/m Dec), Periode 2 (Jan t/m Maart) en Periode 3 (April t/m Juni). In deze periodes heb je 1 testles. 

Een speciale les waarbij je wordt beoordeeld door de docenten om te kijken hoe je vooruitgang is. Ook zal je hiervan een rapport krijgen om te zien hoe jij ervoor staat.

Naast de vooropleiding is het nog steeds mogelijk om reguliere danslessen te volgen. Dit raden wij ook zeker aan om jezelf nog meer te ontwikkelen.

 

Voorbereiding op MBO/HBO Dansopleiding:

Wil je niets liever dan van dansen je beroep maken? Dan zit je bij ons op het juiste adres. In de lessen wordt hier ook zeker aandacht aangegeven. Zo hebben we ook aan het eind van het jaar (Juli) een aparte show met alleen de voor opleidingen. Samen met de andere dansers heeft iedereen maar 1 doel voor ogen: Vol enthousiasme, plezier en door het harde werken ontwikkelen naar een hoger dansniveau!

Docententeam:

Het team van de Small World Education bestaat uit 3 afgestudeerde docenten. Dit team zal later bekend worden gemaakt.

 

Kosten van de Small World Education:

S.W.E. VO1, VO2 en VO3 : 180 minuten per week, €90,- per maand.

 

Betaling vindt plaats via een automatisch incasso (September t/m Juni). 

Bij instroom in het lopende jaar betaal je lesgeld voor de resterende lessen en de betaling wordt verdeeld over de resterende termijnen.

Inschrijven of meer informatie voor Januari 2025 Kan via een email: info@smallworlddancecentre.nl

kime_84.JPG
bottom of page