top of page

Lessen

KIME_151.JPG
Streetdance 

Een dansstijl waarin we alle belangrijke basispassen leren om bijvoorbeeld door te groeien naar een urban les! In deze les werken we aan coördinatie, kracht en vergeten we natuurlijk niet te genieten!

KIME102.jpg
URban

Urban, wat is dat precies? In de urban lessen zullen we ons voornamelijk focussen op hoe je passen uitvoert en goed toepast. Denk bijvoorbeeld aan de choreo's die je wel eens op tv ziet bij zoals bij Dance Dance Dance. Een les voor iedereen die van een uitdaging houdt!

IMG_0210.jpg
Dance Fit Class 30+

Waar zijn alle vrouwen die los gaan op de muziek van Whitney Houston? In deze les werken we aan kracht en conditie maar dansen we tegelijkertijd op verschillende 90's classics. Een sport- en dansles in één! Kom jij ook?

Disney Class 

Danst jouw kleinste het liefst op Disney liedjes? Dan ben je hier op het juiste adres! Dans mee met deze les! In deze les zullen er verschillende dansstijlen worden gebruikt zoals ballet en streetdance.

KIME_95.JPG
Ouder en kind 2+

Genieten met jouw kleine spruit en beginnen met dansen op de leukste en meest herkenbare liedjes doe je bij Small World Dance Centre!

KIME4.jpg
Female Gevorderde 

Heb jij al veel lessen gevolgd en voel jij je sterk genoeg om in de gevorderde les te staan? Sluit je dan aan in de female class waar we dansen op de meest iconische nummers en vrouwelijke hits.

IMG_3007.jpg
KIME48.jpg
Dancehall 
 

Een les waar je niet veel over na hoeft te denken. Herkenbare nummers, en goede oude classics die iedereen kent! Dans jij ook lekker mee op de heerlijke dancehall songs?

Modern/ballet

Een dansstijl waarin er veel gebruikt wordt gemaakt van techniek. In deze les zullen we veel draaien, springen en een goede basis leggen zodat deze lessen heerlijk gaan voelen zodra je het onder de knie hebt. Techniek is het belangrijkste en kan je ook toepassen in alle andere dansstijlen!

KIME108_edited.png
KIME_106.JPG
ZANGLES

Ben jij gek op zingen onder de douche, maar stiekem ook voor je vriendinnen? Meld je zeker aan voor een gratis proefles!

We gaan in groepsverband zingen, maar ook solo. Een les voor als je van een uitdaging houdt.

KIME44.jpg
BALLET/SPITzEN

In deze les leer je de techniek aan van dans. Een onwijs goede, maar pittige les. We werken aan coördinatie, ruimtegebruik, lenigheid en nog veel meer. Ben je boven de 12 en zijn jouw voeten (volgens de docent) goed genoeg voor spitzen? Dan is dat zeker mogelijk!

KIME31.jpg
Kinderen voor kinderen

Ken jij alle liedjes van Kinderen voor Kinderen? Kan jij niet stil zitten zodra 'Giga Groen' opstaat? Mooi! Kom dan zeker naar onze Kinderen voor Kinderen les waarin we alle oude, maar ook nieuwe hits zullen gebruiken voor choreografieën. 

KIME_52.JPG
Commercial
 

Tijdens de commercial les, werken we aan muzikaliteit, uitstraling en performance skills. Deze les wordt afgewisseld op verschillende muziek zowel stoere muziek als top 40 pop nummers.

afro

 Afro: Een les waar je 100% helemaal los  gaat. Een andere soort dansstijl dan dat je gewend bent. Beleef de afro vibes in deze les!

KIME_64K.JPG
musical class

Dansen, zingen en acteren, een heerlijke combinatie voor de echte alleskunners. Deze les zal er elke week anders uit zien.

Een echte uitdagende les.

KIME92.jpg
TIKTOK CLASS

Houd jij ook van TikTok en dansvideo’s opnemen? En kan je er nog steeds geen genoeg van krijgen? Dan is deze les echt iets voor jou! Kom met al jouw vriendinnen naar deze fantastische TikTok les. 

KIME69.jpg
Heels 
 

Dit is niet zomaar een les, maar een les voor iedereen boven de 18 jaar op hakken. Leer de juiste techniek op hakken en voel je vrouwelijk en zelfverzekerd tijdens deze dansstijl.

bottom of page